bet365 live wedden : hoe het werkt ?

Wil je bij bet365 live wedden? Dat is mogelijk! Natuurlijk kun je ook gewoon wedden bij deze bookmaker. Maar wat is live wedden, hoe kun je dit in je voordeel gebruiken en hoe werkt het? Dat is waar we het in dit artikel over gaan hebben en meer.

Live wedden bij bet365: voordelen en nadelen

Er zijn een aantal voordelen door live te wedden bij bet365. Dit heeft te maken met betere kansen, maar ook met meer spanning. Natuurlijk kun je op een resultaat wedden nog voordat een evenement begint. Maar in dat geval heb je nog geen idee wat de verhoudingen op die specifieke dag zullen zijn.

Iedereen heeft wel een keer een slechte dag. Dat is ook het mooie aan sport. Met live wedden, kan je wedden op dingen die gebeuren tijdens het evenement. Dit zorgt ervoor dat je al precies weet hoe de verhoudingen op de dag lopen. En daardoor heb je een beter overzicht van wat er gaat gebeuren.

Daarnaast kun je zodra je op een evenement wedt, vaak ook live streamen. Zo is bet365 live streaming een van de beste op de markt. Wel is het nodig om te zeggen dat niet elk evenement beschikbaar zal zijn voor live streamen en dat dit afhangt van waar je je bevindt.

Misschien wel het grootste nadeel van bet365 sport live wedden is dat je geen garantie hebt dat je wint. Hoe een evenement ook loopt er kunnen altijd gekke dingen tegen de verhoudingen in gebeuren in sport. Dat is ook een van de mooiste dingen van sport. Houdt er dan ook altijd rekening mee dat het geld waar je mee wedt, kunt verliezen.

bet365 logo

Op welke sporten kan ik live wedden bij bet365

Je kunt bij bet365 live wedden op verschillende sporten. Waar je precies op kunt wedden tijdens het evenement verschilt natuurlijk van sport tot sport. Zo kun je bij bijvoorbeeld voetbal wedden op doelpunten die tijdens de wedstrijd vallen, of in de komende 15 minuten, etc.

Maar bij een sport als tennis kun je bijvoorbeeld wedden op wat er tijdens de derde set gaat gebeuren, en meer. Wie gaat die set winnen en met welke score, etc. Daarnaast kun je bij bet365 live wedden op sporten als American football, basketbal en darten.

Voor al deze sporten geldt dat je misschien niet op elke evenement live kunt wedden. Het is mogelijk dat hiervoor slechts een selectie wordt gemaakt van wedstrijden of competities om live te wedden.

Live wedden op bet365: onze tips

Misschien wel de beste tip die we kunnen geven als het gaat om live wedden is dat je wedt op een sport die je begrijpt en een evenement die je op dat moment kunt bekijken. Of dit nu via de live streaming is, of via een andere manier.

Als je namelijk het evenement kunt bekijken, dan heb je een veel beter beeld van wat er gaat gebeuren. Dit zorgt er ook voor dat het vaak iets makkelijker is om er objectief naar te kijken en minder te wedden op basis van emotionele keuzes.

Het is sowieso handig dat je weet hoe de sport werkt. Anders is het lastig om te wedden op een eventueel scoreverloop bijvoorbeeld. En daarmee wordt het gokken en stuk minder voorspelbaar.

Tot slot raden we aan om zo objectief mogelijk het evenement te analyseren. Je hebt er niets aan om mee te gaan in emotie. Dit is wat de meeste mensen wel doen en hiermee verlies je veel vaker geld. Mocht je dan ook bet365 odds zien die voor jou veel gunstiger zijn dan je zou verwachten. Dan is dat een goede weddenschap om te plaatsen. Vergeet niet dat de kansen voortdurend veranderen.

De meest interessante sporten om op te live wedden

Natuurlijk is de meest interessante sport om live te wedden de sport die je het meest interessant vind. Ongeacht welke vorm van sport wedden je doet, het is altijd leuker als je dit doet op een sport die je leuk vind.

Niemand gaat gokken op een sport die ze nog nooit gezien hebben, leuk vinden. Dat gezegd hebbende zijn er bij bepaalde sporten wel meer opties dan bij andere sporten. Over het algemeen heb je bij een voetbalwedstrijd de meeste opties voor bet365 live wedden.

Dit heeft er mee te maken dat de meeste voetbalwedstrijden ook live uitgezonden worden. Het is de sport die wereldwijd het meeste bekeken word en waar ook wereldwijd het meeste op gegokt wordt. Over het algemeen geldt dan ook, hoe vaker een sport bekeken wordt, hoe meer opties er zijn om live te wedden.

Cash out wedden: wat is het?

Simpelweg gezegd, cash out wedden is vroegtijdig je weddenschap uit laten betalen. Ook kun je vroegtijdig je verlies nemen en nog een deel terug krijgen. Mocht er bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd zijn tussen Ajax en Fortuna Sittard. En je hebt gewed op de underdog dat die een overwinning zal halen.

Nu zie je dat het bij rust al 4 – 0 staat voor Ajax. De kans dat je weddenschap nu nog goed is, is klein. Op dit moment kun je in sommige gevallen dan een cash out optie nemen. Je neemt je verlies en krijgt een klein deel van je weddenschap terug.

Andersom, mocht met diezelfde wedstrijd met nog 20 minuten te gaan het 1 – 0 staan voor Fortuna Sittard. Maar je ziet dat tijdens de wedstrijd Ajax duidelijk de overhand heeft en het bijna een kwestie van tijd is voordat ze een doelpunt maken. Ook dan kun je soms een cash out optie nemen. Je krijgt dan mindere odds, maar je bent zeker van de winst die je op dat moment in handen hebt. Zelfs als Ajax daarna nog 2 goals maakt, heb jij in ieder geval je winst.

Live wedden op bet365 mobiel: hoe werkt het?

Helaas is er op dit moment geen bet365 app beschikbaar in Nederland. Ondanks dat, is het wel mogelijk om via je mobiel live te wedden bij deze operator. Je kunt namelijk via de mobiele website alles doen, dat je ook via de normale website kunt doen. Wil je dus live wedden via je mobiele apparaten dan kan dit gewoon.

Live wedden: andere bookmakers

Natuurlijk is het niet alleen bij bet365 mogelijk om live te wedden. Dit kun je bij meerdere bookmakers in Nederland doen. Elke bookmaker heeft verschillende odds en heeft zijn voorkeur op verschillende sporten en competities.

Dit zorgt ervoor dat je van te voren goed kunt kijken welke bookmaker het beste bij jou past. Andere bookmakers die in Nederland beschikbaar zijn, zijn onder andere:

  • BetCity
  • Bingoal
  • Jack’s
  • TOTO

De Nederlandse online gokmarkt staat nog redelijk in zijn kinderschoenen. Het is dan ook zeker mogelijk dat andere bookmakers ook live wedden aan gaan bieden. Of dat er zelfs nieuwe spelers bij komen op deze markt.

Veelgestelde vragen

Bij bet-bonus-code.nl, hebben we geanalyseerd en beoordeeld elk aspect van bet365, en we gaan nu alvast een paar van de meest gestelde vragen beantwoorden.

Kan ik echt geld winnen met bet365 live wedden?

Ja, je wedt met echt geld. Als je de weddenschap wint, dan ontvang je ook echt geld. Verlies je de weddenschap, dan verlies je ook echt geld.

Is live wedden legaal in Nederland?

Ja, bij bet365 live wedden is volledig legaal in Nederland. Aangezien zij de juiste licentie hebben.

Is live wedden bij bet365 veilig?

Ja, live wedden is volledig veilig. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je gegevens op straat komen te liggen.

Wat is de beste strategie om geld te winnen met live wedden?

Ken de sport goed en analyseer objectief. Maar zelfs als je dit goed doet, zul je altijd nog weddenschappen verliezen. Het is onmogelijk om alles te winnen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie