Bet365 odds : alles wat je moet weten

Als je gaat wedden op verschillende sporten dan krijg je al snel te maken met odds. Maar hoe goed zijn de bet365 odds eigenlijk? Kun je hier altijd het beste krijgen wat er maar is en welke type odds kun je hier vinden?

Bet365 WK 2022 odds

Unfortunately, no events are available at this point. Please check back later.
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt maart 23, 2024 6:31 pm.

Al die kansen zijn van bet365.

Als je wilt wedden op de WK 2022 met bet365, volg dan onze complete gids.

Welke type odds zijn er bij bet365?

Als je kijkt naar de bet365 odds die er zijn te vinden bij deze aanbieder. Dan zien we niet alleen dat je keuze hebt uit veel verschillende sporten en veel verschillende competities. Maar ook dat je per evenement nog op een hoop verschillende dingen kunt wedden.

Dit zorgt ervoor dat er ontzettend veel verschillende bet365 kansen zijn om op te wedden. Wat goed is om te weten is dat deze odds tot de beste op de Nederlandse markt behoren. Het is vrij moeilijk om betere quotes te vinden.

bet365 Odds

Bet365 odds Eredivisie

Onze eigen voetbalcompetitie is iets wat prominent op de website te vinden is. Dit heeft er natuurlijk alles mee te maken met het feit dat het een Nederlandse competitie is. Het is in Nederland dan ook de competitie waar het meeste op wordt gegokt.

Dit zorgt er ook voor dat je veel verschillende keuzes hebt om op te wedden. Denk hierbij niet alleen aan wie er kampioen wordt, maar ook wie er gaat degraderen. Je kunt zelfs wedden op welke clubs er naar Europees voetbal gaan.

Daarnaast kun je natuurlijk op elke afzonderlijke wedstrijd in de Eredivisie wedden. Bij deze wedstrijden kun je wedden op de winnaar van de wedstrijd. Maar ook kun je wedden op de hoeveelheid doelpunten en wie deze gaan scoren.

Tot slot kun je hier ook nog combinatie weddenschappen afsluiten, zoals je misschien al wel gewend bent van de TOTO. Hiermee kun je meerdere weddenschappen samenvoegen. En als ze allemaal uitkomen dan pas krijg je uitbetaald. Dit zorgt voor een hoger risico, maar vaak ook voor veel hogere odds.

5:45 pm februari 10, 2024
Excelsior
Twente
7:00 pm februari 10, 2024
Almere City FC
AZ Alkmaar
8:00 pm februari 10, 2024
Heracles
Vitesse
11:15 am februari 11, 2024
Go Ahead Eagles
PEC Zwolle
1:30 pm februari 11, 2024
SC Heerenveen
Ajax
1:30 pm februari 11, 2024
FC Utrecht
Fortuna Sittard
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt februari 10, 2024 10:15 am.

Bet365 odds Champions League

Dat voetbal de grootste sport in Nederland is om op te wedden is misschien niet heel gek. Het is ook de meest bekeken sport van Nederland. Dit zorgt er dan ook voor dat er op een grote internationale competitie als de Champions League ook veel wordt gewed.

Aangezien deze competitie meer een toernooi format heeft, kun je dit ook terugvinden in de weddenschappen die je hierop kunt uitvoeren. Zo kun je voordat het toernooi al begint wedden op de winnaar en finalisten. Ook kun je wedden op wie de groepswinst binnen sleept.

Naast deze weddenschappen over het toernooi zelf, kun je ook nog op elke wedstrijd zelf wedden. Hiervoor geldt dat je dezelfde type bet365 odds hebt als dat je bij de Eredivisie hebt. Uiteindelijk is het natuurlijk gewoon nog steeds dezelfde sport.

8:00 pm februari 13, 2024
RB Leipzig
Real Madrid
8:00 pm februari 13, 2024
FC Copenhagen
Manchester City
8:00 pm februari 14, 2024
Paris Saint-Germain
Real Sociedad
8:00 pm februari 14, 2024
Lazio
Bayern Munich
8:00 pm februari 20, 2024
PSV Eindhoven
Borussia Dortmund
8:00 pm februari 20, 2024
Inter
Atletico Madrid
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt februari 10, 2024 10:15 am.

Bet365 odds NBA

De NBA is de werelds grootste basketbal competitie. Het is de plek waar alle goede basketballers naar toe gaan en waar ook flinke bedragen verdient kunnen worden. Daarnaast heb je in de NBA ontzettend veel wedstrijden per jaar.

Door de manier hoe deze competitie is opgebouwd kun je de bet365 kansen gebruiken voor de winnaar, maar ook voor wie er in de play-offs gaan komen. Je kunt zelfs wedden op wie welke divisie wint.

Ook hier geldt natuurlijk dat je kunt wedden op de individuele wedstrijden. In deze wedstrijden kun je wedden op de uitslag, welke team hoeveel punten scoort. Hoeveel driepunters er gemaakt worden en zelfs op hoeveel fouten er gemaakt gaan worden.

Zo kun altijd wel op iets wedden waarvan jij denkt dat je weet hoe het gaat lopen. Doordat er zo veel wedstrijden worden gespeeld, is het ook belangrijk om goed op de hoogte te blijven. Niet elke wedstrijd spelen alle toppers, daarnaast kunnen er ook vrij veel blessures voorkomen.

8:00 pm februari 10, 2024
Dallas Mavericks
Oklahoma City Thunder
8:30 pm februari 10, 2024
LA Clippers
Detroit Pistons
11:00 pm februari 10, 2024
Brooklyn Nets
San Antonio Spurs
12:00 am februari 11, 2024
Washington Wizards
Philadelphia 76ers
12:00 am februari 11, 2024
Orlando Magic
Chicago Bulls
12:00 am februari 11, 2024
Charlotte Hornets
Memphis Grizzlies
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt februari 10, 2024 10:16 am.

Bet365 odds PDC WK 2022

Misschien wel het grootste toernooi in darten is het PDC WK. Ook dit jaar wordt hier weer om gestreden. Het WK darten wordt elk jaar groots op de tv laten zien. Er gaat elk jaar weer veel aandacht naar uit. En zeker met meerdere Nederlanders die een kans maken, is het ook voor ons interessant.

Het WK darten wordt gehouden in een toernooi format. Hierdoor kun je wedden op de winnaar, maar ook op de finalisten of zelf op wie je verwacht dat er in de kwartfinale gaan komen. Natuurlijk kun je ook wedden op wie de hoogste finish gaat halen, of er een 9-darter gaat komen en hoe hoog de hoogste finish gaat zijn.

Verder kun je ook op de wedstrijden zelf wedden. Hier kun je bijvoorbeeld wedden op hoeveel 180ers er gegooid gaan worden, wie de wedstrijd gaat winnen. Maar je kunt ook wedden op dingen als wie de eerste leg gaat pakken. Wie de hoogste finish heeft en wat de uiteindelijke stand wordt.

Unfortunately, no events are available at this point. Please check back later.
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt februari 10, 2024 10:15 am.

Bet365 odds UFC

De UFC is een sport die heel anders is dan de eerdere sporten waar we het over gehad hebben. Er is namelijk niet echt een competitie of toernooi die geregeld terugkomt. Wel zijn er algehele wereldtitels te winnen.

De UFC werkt met een soort van laddersysteem, waar je de plek van je tegenstander af kunt pakken als je wint. Maar de enige plek die eigenlijk echt telt is de eerste plek. Dit zorgt ervoor dat je vaak meer alleen op de individuele gevechten kunt wedden.

Tijdens een gevecht kun je wedden op wie er gaat winnen, maar ook op welke manier er gewonnen gaat worden. Tot slot kun je nog wedden op welke ronde er gewonnen gaat worden. Natuurlijk kun je ook nog combineren en op die manier je odds boosten.

Real-time odds: Speel live

Live wedden of real-time odds, is wedden op een evenement terwijl deze al bezig is. Het voordeel hiervan is dat je kunt zien hoe het evenement loopt en dus is het vaak iets makkelijker om een correcte gok te maken hoe het verdere verloop gaat zijn.

Natuurlijk blijft het sport en kunnen er altijd onverwachte dingen gebeuren. Zo heeft Manchester United de Champions League gewonnen door in de extra tijd twee goals te maken. En wist Max Verstappen het WK te winnen door een late safety car.

Daarnaast is het mogelijk om sommige evenementen afhankelijk van jouw locatie ook te live streamen. Om te kunnen livestreamen bij deze aanbieder moet je sowieso geld op je account hebben staan of een actieve weddenschap hebben lopen. Daarnaast is niet elk evenement beschikbaar en het aanbod is afhankelijk van je eigen locatie.

Bet365 odds: zijn ze competitief?

Simpelweg gezegd, ja de bet365 quoteringen zijn competitief. Ze vallen onder de beste odds van de Nederlandse markt. Daarnaast als er een bet365 bonus is, kun je soms deze goede odds nog beter maken.

Indien er een bonus loopt dan kun je op de Nederlandse markt geen betere odds vinden. Natuurlijk zijn de odds altijd in beweging, het is dan ook heel belangrijk om de actuele odds altijd op de website zelf te bekijken. Dit zijn uiteindelijk ook de odds die je ontvangt als je een weddenschap afsluit.

Weddenschap calculator

Mocht je de bet365 odds af en toe een beetje verwarrend vinden. Of heb je een grote combinatie weddenschap afgesloten, maar wil je weten hoe de odds nu precies gaan werken? Daarvoor hebben wij een weddenschap calculator voor je ontwikkeld.

In deze calculator kun je precies invoeren hoeveel je hebt ingezet en wat de odds zijn. Dan krijg je precies te zien wat je wint indien je de weddenschap wint. Dit zorgt ervoor dat je voordat je een weddenschap afsluit precies weet wat je kunt verwachten.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie