bet365 Betaling: Hoe Geld Storten En Opnemen Werkt

Een tiental goksites kregen de eerste Nederlandse online goklicenties uitgereikt. Onder hen is bet365, we kijken in deze review hoe je een bet365 betaling kan uitvoeren en hoe het bet365 geld opnemen precies in elkaar zit.

Stappenplan Voor Het Regelen Van Transacties

bet365 storten en geld opnemen loopt via een eenvoudige procedure. We lopen die stap voor stap even samen met je door.

bet365 Betaling

Hoe Je Een Storting Regelt

Het eerste dat je zult doen als nieuwe klant bij bet365 is een storting uitvoeren. Je zult anders niet kunnen wedden en ook de welkomstbonus niet kunnen claimen.

  1. Maak je nieuwe account aan bij bet365, en stel je speellimieten in.
  2. Je aanmelding zal via je iDIN geverifieerd worden.
  3. Kies je betaalmethode en volg de instructies van je bank.
  4. Na de bevestiging zal je terug naar de site geleid worden.
  5. Afhankelijk van je gekozen betaalmethode zal het geld al dan niet onmiddellijk op je bankroll verschijnen.

Hoe Je Een Uitbetaling Regelt

Bij winst heb je ook graag dat het geld op je eigen bankrekening terecht komt. Via de betaalpagina kan je die betaling aanvragen.

  1. Log in bij bet365 en ga naar de betaalpagina.
  2. Uitbetalingen kunnen enkel via je bankrekening geregeld worden.

bet365 Betaalmethoden

In onderstaand tabel vindt je de mogelijkheden en bijzonderheden. Let op, de volgende tabel is niet compleet. Bekijk de officiële website van 365 voor alle betaalmethodes.

Methode voor bet365 stortenMin. / Max. stortingToeslagVerwerkingstijd
iDEAL€ 10/ volgens ingestelde limietgratisonmiddellijk
Visa€ 5/ volgens ingestelde limietgratisonmiddellijk
Mastercard€ 5/ volgens ingestelde limietgratisonmiddellijk

Voor het bet365 geld opnemen gelden de volgende mogelijkheden:

Methode voor bet365 geld opnemenMin. / Max. uitbetalingToeslagVerwerkingstijd
iDEALGeen limietengratisonmiddellijk
VisaNiet toegelatenN/AN/A
MastercardNiet toegelatenN/AN/A

bet365 met iDEAL: Het is Mogelijk

iDEAL is voor Nederlanders vaak de beste betaalmogelijkheid. Je kunt bij bet365 iDEAL gebruiken. Het is het meest gekende online-betaalmiddel in ons land. Je hebt als speler ook niet veel keus.

bet365 met PayPal: Niet Toegestaan

PayPal is een internet betaalbedrijf, dat betalingen uitvoert of ontvangt door gebruik te maken van je e-mailadres voor de validatie. Momenteel kan je bij bet365 PayPal niet als betaalmethode gebruiken.

bet365 met Paysafe: Dit is Geen Stortingsoptie

Paysafe is een geschenkkaart. Je koopt die met cash geld in een van de vele verkooppunten in Nederland. De supermarkt, de buurtwinkel, het tankstation enz. Via een code van 16 cijfers kan je de waarde van de kaart als betaalmiddel gebruiken.

Voor terugbetalingen kan je de kaart dus nooit gebruiken.

Nu biedt bet365 Paysafe ook niet aan als een van de mogelijkheden om te storten.

bet365 met Creditcard: Hoe Het Werkt

Met een creditcard kan je aankopen doen die pas op het eind van de maand worden afgerekend. Op het einde van de lopende maand wordt een samenvatting van al je aankopen samen aan je bank aangeboden. Je bank moet een goedkeuring geven voor het gebruik van een creditcard. Zij dragen de verantwoordelijkheid van de terugbetaling.

bet365 met Visa: Hoe Het Werkt

Visa is een bedrijf dat kredietkaarten beheert. Hoe het werkt staat hierboven al beschreven. Je kan bij bet365 Visa gebruiken om betalingen uit te voeren. Voor terugbetalingen kan het bij de bookmaker niet.

Vragen Over Transacties

Bij betaalverkeer kunnen er altijd wel wat vragen rijzen. We proberen in deze review om enkele van die veelvoorkomende vragen voor te zijn, en je al direct de oplossing te bieden.

Wat zijn de toeslagen?

Mocht je bank of kredietkaartinstelling zelf kosten aanrekenen, dan is dat buiten de verantwoordelijkheid van de goksite.

Hoe werkt de identiteitsverificatie?

Tijdens de aanmeldingsprocedure zal je je iDIN en je telefoon met daarop je bankapp bij de hand moeten houden. Tijdens die aanmelding zal je het iDIN moeten opgeven en daarna bevestigen. Net als wanneer je een betaling met die bankapp zou uitvoeren. Op deze manier kan de bookmaker via de gegevens die je bank doorstuurt, de echtheid van je opgegeven identiteit nakijken.

Wat is de minimale storting/uitbetaling?

De minimum-storting wordt bepaald door je gebruikte betaalmethode. Neem een kijkje in onze vergelijkingstabel eerder in dit artikel, of bezoek de officiële bet365 website als je de betaalmethode die je wilt gebruiken niet kunt vinden.

Hoe cancel je een uitbetaling?

Je kan een uitbetaling annuleren zolang die in behandeling is voor goedkeuring. Daarna wordt die onmiddellijk naar je bank doorgestuurd en dat is onomkeerbaar.

Mocht je meer gewonnen hebben dan er op je speellimiet is voorzien, wordt het geld dat er te veel op staat onmiddellijk naar je persoonlijke zichtrekening overgemaakt. Dit kan niet geannuleerd worden. Je speellimiet mag nooit hoger zijn dan het bedrag dat je instelde bij je aanmelding.

Hoeveel geld moet ik op mijn rekening storten om de welkomstbonus te ontvangen?

Om de welkomstaanbieding te ontvangen kun je een bet365 bonuscode gebruiken en het minimum stortingsbedrag zal afhangen van de aanbieding die je kiest. Voor de sport bonus zal het €5 zijn, casino en games €10. Opgemerkt zij dat de betalingswijzen die kunnen worden gebruikt, dezelfde blijven.

Kan ik via alle betaalopties internationale betalingen regelen?

Neen. bet365 Nederland werkt enkel met in Nederland geresideerde spelers. Internationale verrichtingen zijn hier dan ook niet aan de orde.

Welke bet365 betaalmethoden zijn er?

De bookmaker heeft het eenvoudig gehouden. Of alle spelers daar even gelukkig over zijn blijft de vraag. Er zijn tegenwoordig toch wel meer methoden waar dagelijks gebruik van wordt gemaakt.

bet365 Klanten Support en Evaluatie

Een voorwaarde om een Nederlandse vergunning van de kansspelautoriteit te krijgen was een goede klantenondersteuning. Dat hebben ze bij bet365 ook gehoord en de klantenservice is dan ook prima geregeld. Je kan met al je vragen over het betaalverkeer, aanmelden en nog veel meer terecht bij/ gebruik maken van:

  • Online FAQ-lijst: een aantal geselecteerde vragen met antwoorden.
  • Live chat
  • E-mail, etc.

Maar klantenondersteuning gaat nog over meer dan enkel technische vragen en problemen. Gokken kan namelijk gevaarlijk zijn. Wanneer je het misbruikt kan het zware schade aanrichten aan jezelf en aan je omgeving. Via de site worden een aantal mogelijkheden geboden om voor preventie, en zelfs voor begeleiding te zorgen bij problemen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie